مشاوره حقوقی رایگان - پسر تحت پوشش بیمه پدر

با عرض سلام و وقت بخیر. بنده پسری 28 ساله هستم و ضعف شدید بینایی و همچنین ضعف شدید شنوایی دارم و به همین دلیل هیچ کجا نمیتوانم کار بگیرم و درآمدی ندارم. بنده تا به الان همچنان تحت کفالت پدرم هستم و به دلیل قطع بیمه درمانی به ناچار از دفترچه سلامت همگانی استفاده میکنم ( پدرم کارمند دولت و بیمه خدمات درمانی دارند ) همچنین از اواخر سال 96 بنا به پیشنهاد اداره بهزیستی شهرم بیمه مددجویان شده ام و پدرم ماهیانه مبلغی را به عنوان حق بیمه مددجویان برای من پرداخت میکنند. همچنین بنده دارای دو کارت هوشمند معافیت پزشکی و معلولیت هستم و از طریق بهزیستی استان کمیسیون پزشکی شده ام و در آن نیز درصد معلولیت شدید قید شده است با این شرایط آیا امکان دارد که حقوق پدرم بعد از فوت به من برسد؟
لطفا اگر راهی هست ممنون میشوم به من بگویید. اکنون پدرم در قید حیات می باشند و همان طور که بالاتر ذکر شده بنده تا سن 25 سالگی تحت پوشش بیمه درمانی و همچنین بیمه تکمیلی پدرم بوده ام و متاسفانه خدمات درمانی بیمه ام را قطع کرد و به ناچار دفترچه بیمه سلامت همگانی بدون بیمه تکمیلی گرفتم. آیا راهی برای برقراری مجدد بیمه تحت پوشش پدرم وجود دارد؟ آیا نیازی به ارائه درخواست قیومیت هست؟ من فقط میخوام حقوق پدر بعد از فوت قطع نشود.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پر صورت تایید کمسیون پزشکی مبنی بر از کار افتادگی کلی بلی میتوانید