مشاوره حقوقی رایگان - پسر 35 سال تحت پوشش پدر در نیروهای مسلح

با سلام برادرم 36 سال سن دارد و انحراف شدید کیفوز بالای 75 درجه دارد و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد و همچنین دارای مشکل اعصاب و روان می‌باشد و چندین بار بستری شده و پرونده اش موجود می‌باشد و پدرم بازنشسته نیروهای مسلح می‌باشد آیا می‌تواند تحت پوشش بیمه ای پدرم دراید؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق قانون در صورتیکه پسر معلول و از کار افتاده باشد تحت پوشش بیمه پدر قرار می گیرد. به سازمان بازنشسته های نیروهای مسلح مراجعه کرده و درخواست برقراری مستمری برای برادر کنید. البته روند اداری و کمیسیون پزشکی دارد