مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

سلام. من ٢٨ سال دارم و خيلي مشكلات دارم و به دليل اختلافات شديد پدر و مادرم هميشه اذيت شدم.
هميشه مجبور بودم كارهاي خونه رو انجام بدهم چون مادرم به خاطر بيماري قلبي نميتونست. من ٢ تا برادر دارم كه مدام با داد و زور حرف ميزنند و خودشون دو تا هيچ وقت با هم سازگار نيستند.
دعوا هاي بد ميكنند كه من و مامانم بارها به خاطر جدا كردن ایشون آسيب ديديم.
پدر يک سال هست فوت كردند. قبل از فوت يک مغازه به نام من زدند و خونه رو به نام برادر های من و بار ها من و مادرم رو تهديد كردند که از خونه بيرونتون ميكنيم.
و مغازه رو از تو ميگيريم. من ٣ بار خودكشي كردم. پول تو جيبي من محدود هست و اجازه فروش مغازه رو ندارم چون دارن كاسبي ميكنند و با تهديد و زور نميگذارند بفروشم.
در خونه فحش و نفرين ميگویند و من از خونه بيرون نميروم چون هيچ دوستي ندارم و فقط زمان دانشگاه، دانشگاه ميرفتم.
از تمام بي احترامي ها و همه چي خیلی خسته شدم.
الان ميتونند مغازه ام رو بفروشم و براي خودم جايي تهيه كنم و مستقل بشوم؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
با توجه به انتقال مالکیت مغازه از ناحیه پدر مرحومتان به شما حق هرگونه دخل و تصرفی در مغازه اعم از فروش ، اجاره ، رهن و غیره با شماست .