مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن کالای خریداری شده

باسلام.
احتراما به آگاهی می رساند حدود 2 ماه پیش ( اواخر فروردین ماه 1400) یک جفت کتونی به مبلغ حدودا 8.200.000 ریال از یک پیج اینستاگرام خریداری کردم که بعد از 2 ماه انتظار ( تحت عنوان ماندن بارها در گمرک) در تاریخ 18 خردادماه از قشم به دست من رسید. کلیه مراحل ثبت سفارش با توجه به شرایط فروش از طریق واتساپ انجام گرفت ولی به دلیل اشتباه ادمین و مسئول فروش سایز کتونی کوچک هست و قابل استفاده نیست لذا جهت عودت و تعویض آن، درخواست از طریق واتساپ در همان تاریخ تحویل (18 خرداد) برای ادمین ارسال شد که شماره مدیریت فروشگاه جهت ارسال پیام داده شد ( به هیچ وجه تلفنی پاسخگو نیستند) و بعد از توضیحات کامل و خواهش و درخواست اینجانب جهت عودت و تعویض سایز، تنها جوابی که طی ویس داده شد این بود که چون منطقه آزاد قشم هستند امکان ارسال کتونی از طریق پست به مقصد قشم وجود ندارد و باید حضوری به قشم بروم و کتونی را تحویل فروشگاه بدم و هزینه کتونی رو به صورت حضوری به من پرداخت کنند. لازم به ذکر است که از دیروز ظهر مورخ 19 خرداد ماه دیگر پاسخگو نیستند و پیام ها خوانده نمیشود. ادمین که مسئول ثبت سفارشات هم می باشد عنوان کرد من فقط مسئول ثبت هستم و باید به مدیریت فروشگاه گفته شود و مرتب در حال پاس کاری هستند.
با توجه به پاسخ غیرمنطقی مسئول فروشگاه که نشان از بی تعهدی ایشان و عدم همکاری و رعایت اصول مشتری مداری هست و این که امکان رفتن به قشم برای عودت جنس وجود ندارد. خواهشمند است بابت طرح شکایت اینجانب را راهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فروشگاهای مجازی معتبر دارای یک سری مقرات و قراردادی جهت برگرداندن وجه و مرجوعی و...دارند اگر این فروشگاه هم این قرارداد را در صفحه اش دارد به همان اشاره کنید و شکایت بابت مطالبه وجه و یا تعویض کنید و اگر ندارد دادخواست مطالبه وجه علیه فروشگاه مربوطه با ذکر ایراداتی که فرموید طبق قانون مدنی