مشاوره حقوقی رایگان - غیبت زندانی

سلام شوهرم موقع مرخصی بخاطر اختلاف خانوادگی ناراحت حالش خراب شده بردیم دکتر روان پزشک بستری کرده بخاطر بیماری BPD حاد شخصیت مرزی بعد از بستری گواهی بیمارستان اوردیم پیش قاضی اجرای احکام ولی قبول نکرد میگه من بهش غیبت حساب میکنم بخاطر چی ما که گواهی بردیم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

ببرین گواهی رو پزشک قانونی هم تایید کنه اونوقت قاضی قبول میکنن