مشاوره حقوقی رایگان - کاربری فضای سبز

قطعه زمینی داریم که قصد فروش آن را داریم. پس از نقشه برداری و مراجعه به شهرداری متوجه شدیم که زمین جزء فضای سبز است. در صورتیکه هر بار به شهرداری مراجعه کردیم به ما می گفتند که زمین نه شهری است نه روستایی و کاربری آن مشخص نیست. سوال بنده این است با وجود اینکه زمین نزدیک به شالیزار است و هیچ منطقه شهری و امکاناتی از شهرداری در این منطقه وجود ندارد زمین می تواند فضای سبز باشد؟ آیا می توانیم به جایی اعتراض کنیم تا کاربری آن را تغییر دهیم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر زمین سند داره میتونین مبلغ زمین رو از شهرداری تقاضا کنین