مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام وقتتون بخیر من خانم 26ساله هستم جدا شدم و یه دختر دوساله دارم
حضانت دخترم تا هفت سال دست منه
و الان میخوام دوباره ازدواج کنم چیکار میتونم بکنم که بعد ازدواجم حضانتش دست خودم باشه
چه راه حل هایی هست که بشه حداقل تا همون هفت سال پیش خودم بمونه

پاسخ ها :

حسین راکی

جناب آقای حسین راکی :

سلام
به محض ازدواج زوجه ،حضانت فرزند از مادر سلب میگردد،
مگر اینکه دادگاه حضانت پدر بر فرزند را صلاح نداند ، و این مهم مستلزم وجود مدارک ،مستندات و قرائن قوی است و بایستی در محکمه اثبات گردد.
موفق و موید باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مدنی و آیین دادرسی مدنی > قانون مدنی > باب دوم: در نگاهداری و تربیت اطفال (مواد 1168 تا 1179)
ماده 1170 - اگر مادر در مدتی که حضانت طفل با او است مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند حق حضانت با پدر خواهد بود.