مشاوره حقوقی رایگان - وام یک واحد آپارتمان

سلام یک واحد آپارتمان با وام حدود 50 میلیونی برای فروش گذاشتم ، سوال : باید چه ضمانتی هنگام فروش از خریدار ملک گرفت که وام را پرداخت کند چون ضامن وام پدرم است و اگر خریدار قسط وام را پرداخت نکند، قسط از ما کسر می شود.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر سند ملک در رهن بانک است تا تسویه بدهی صورت نگیرد سند آزاد نمیشود لذا در صورت موافقت بانک خریدار را به عنوان ضامن معرفی نمایید