مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت دیه به وراث

سلام. پدر اینجانب فوت نمودند و رای به پرداخت دیه صادر شده است و 2 نفر شخص حقیقی و یک نفر حقوقی اداره گاز و ورثه شامل یک پسر یک همسر و 5 دختر است. میخواستم بدانم به صورت پیش فرض اداره گاز و دو نفر دیگر دیه را به حساب دادگاه میریزند و بعد دادگاه پخش میکند یا نه مستقیم به حساب هر کدام از ورثه میریزند؟
اگر لازم به توضیحی هست لطفا یاری ام کنید. با کمال تشکر از شما وکلای خوب و عزیز.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دیه به حساب مرجع قضایی واریز وحسب گواهی انحصار وراثت وبه میزان قدرالسهم هر یک از وراث سهم پرداخت میگردد