مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق از قیم

سلام ما یه 3سال پیش میخواستیم بریم شمال از جاده چالوس رفتیم من تو ماشین داییم بودم پدرومادرم خواهرم که 3ماهش بود داخل ماشین خود ما بودند باد بابام میره 70متر تو دره بعد مادرم زنده میمونه و قیم من میشه پدربزرگم و من یه باغ به نام خودم دارم و الان دست قیمم هست من الان 16سالمه و بعد بهم گفتن تو 18سالگی میتونی بگیری بعد میخواستم ببنم اگه نخواد بده باز میتونم قانونی بگیرم چون پدربزرگم خیلی خسیسه و تا حالا یک هزار تومنی هم برام خرج نکرده من پیش مادرم زندگی میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید قبل از 18 سالگی حکم رشد بگیرید.

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

پس از رسیدن به 18 سالگی شما عهده دار ملک خود بوده و نمیتواند مانع شما شود و نمیتواند بگوید نمیدهم مگر تا آن موقع فروخته باشه که باز در برابر شما ضامن است و پاسخگو