مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک در رهن بانک

سلام، خسته نباشید.
بنده یک آپارتمان شریکی با همسرم به صورت سه دانگ سه دانگ داریم که در رهن بانک هست و در این خانه زندگی میکنم و ملک دیگری ندارم. در ضمن این ملک به صورت وکالتی می باشد. آیا میتواند این آپارتمان را توقیف کند؟
بنده عدم تمکین همسرم را هم توسط دادگاه گرفتم. آیا در مرحله اجرای احکام همسرم میتواند در ملک مذکور تمکین نکند؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر سند رسمی به نام شما باشد و مستثنیات نباشد امکان توقیف با حفظ حقوق بانک و حق تقدم بانک وجود دارد. خیر