مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه حادثه حین کار

سلام.
من شاگرد نصاب دوربین هستم. دو روز پیش از روی بشکه زمین خوردم و آرنج من شکست. میخواستم بدونم من که هیچ بیمه ای ندارم میتونم از بیمه حادثه اون جایی که در آن کار میکردم استفاده کنم یا میتونم از صاحب کارم شکایت کنم و دیه بگیرم؟ اگر به خاطر استفاده از بشکه به جای چهارپایه من رو مقصر تشخیص بدهند، هیچی به من نمیدهند و الا من کارگرم دست من شکسته است. نه درآمدی دارم و نه اون ها پولی به من دادند. خواهشا اگر راهی یا امیدی هست بگویید

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

چنانچه رابطه شما کارگری و کارفرمایی باشد بعد از اثبات اینکه تخلف کرده و شمارا بیمه نکرده از ایشان میتوانید خسارت بگیرید