مشاوره حقوقی رایگان - در هنگام ثبت صورتجلسه جدید پیغام زیر داده میشود با توجه به پرداخت تمامی هزینه ها و دریافت روزنامه ..

با توجه به عدم پرداخت هزینه های آگهی های ذیل در روزنامه کثیرالانتشار که اقدامی غیر از انتشار در روزنامه رسمی در راستای ماده 197 و 200 قانون تجارت و ماده 6 نظام نامه مربوطه می باشد امکان پذیرش صورتجلسه جدید برای شخصیت حقوقی مورد نظر وجود ندارد

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام با مراجعه به اداره ثبت شركت محل شركت خود و ارايه مدارك تقاضاي رفع خطا و تصحيح انرا بخواهيد

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
میبایست به اداره ثبت شرکتهای محل اقامتگاه شرکت مراجعه و با ارایه مدارک و مستندات تقاضای اصلاح بنمایید