مشاوره حقوقی رایگان - ایا به مبلغ پسماند سود تعلق میگیرد

با احترام
صاحبخانه بنده مرداد سال99 شکایتی از بنده داشتن مبنی بر خسارت و عدم پرداخت پول برق و پسماند و غیره که در نهایت و با ارایه مدارک دادگاه تجدیدنظر فقط 191 هزار تومان پول پسماند را قبول و بقیه موارد را نقض کرد و حکم قطعی و اجرای ان دو روز قبل صادر شده است
ایا به این مبلغ پسماند سود تعلق میگیرد چون در شکایت اولیه ایشان تاخیر تادیه هم ذکر شده بود

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

چون مطمينا سهم شما توسط صاحبخانه پرداخت شده در قبال مطالبه وجه دیر کرد به آن تعلق میگیرد