مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده در دادگاه

با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدانم صدای ضبط شده در دادگاه وجهه قانونی دارد یا خیر؟ آیا برای قاضی متن پیامک و صدای ضبط شده قابل قبول است؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در قانون ضبط صدا جرم محسوب نشده است و در مراجع قضایی صدای ضبط شده بعنوان دلیل محسوب نمیگردد. اما بسیاری از بازپرسها و قضات محترم به آن ترتیب اثر می دهند

یک وکیل

سلام ،متن پیامک در صورتی که به دستور قاضی و از طریق مخابرات به دست بیاید به عنوان داده پیام قابل استناد است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام صدای ضبط شده بر اساس قانون جدید می تواند اماره ای برای نیل به حقیقت باشد
در رویه کنونی چندان وقعی به این مهم نمی دهند
باید دید اصل موضوع چیست
برای کشاوره بیشتر با این شماره تماس حاصل فرمایید