مشاوره حقوقی رایگان - بی همتی وكلا

باسلام
دوستان وكيل نمی تونيد از شركتهايی كه گرون فروشی و كم فروشی می كنن شكايت كنيد ؟!
شرکت های خودرو سازی و هواپیمایی و شركتهای ديگه كه خودتون بهتر ميشناسينشون

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

با سلام دوست محترم شکایت از ارگان های عمومی وظیفه ودر حیطه اختیارات دادستان به عنوان مدعی العموم هست مگر اینکه جایی تحت عنوان شاکی خصوصی متضرر از جرم باشیم