مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب هیئت مدیره ساختمان مسکونی

آیا مستاجری که حدود 1 سال و سه ماه در ساختمان مستقر می باشد، می تواند به عنوان اعضای هیئت مدیره ساختمان انتخاب شود؟ در صورت پاسخ خیر لطفا بند آئین نامه یا تبصره اعلام شود تا بتوان با مدرک قانونی جلوی این انتخاب را گرفت

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر مجمع ساختمان با حد نصاب قانونی به ایشان رای دهد مانعی ندارد. اما با توجه به امکان جابجایی مستاجرین عرف است که امور مالی و پولها نزد یکی از مالکین سپرده می شود.