مشاوره حقوقی رایگان - بررسی پیامک توسط پلیس امنیت اخلاقی

سلام، وقت بخیر.
حدودا 6 ماه پیش من و یک آقا پسری در پایانه مسافربری کنار هم نشسته بودیم و با هم به طور صمیمی صحبت میکردیم که اومدن و کارت شناسایی از ما خواستند. بعدش هم ما رو به حراست ترمینال بردند و اصرار کردن که باید با پدرم تماس بگیرند تا آزاد بشویم وگرنه من رو به بهزیستی تحویل میدهند.
پدرم اومدند و رضایت دادند ولی با این حال شناسنامه و گوشی همراهمون رو گرفتند و گفتند 2 روز بعد به اداره امنیت برویم. وقتی رفتیم اداره امنیت گفتن باید از دادسرا نامه تعهد بگیریم. از ما امضا و اثر انگشت گرفتند و مدارک رو تحویل دادند.
میخواستم بدونم در اون یک روز که گوشی های ما رو گرفتند آیا ممکن هست از پیامک ها و تلفن های ما استعلام گرفته باشند؟
برای استخدامی آیا برای من مشکلی پیش می آید؟
ممنون میشوم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
خیر
پرونده مختومه هست