مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه و چک رهن

با سلام آپارتمانی در رهن کرده بودیم که در مرداد ماه 99 تاریخ انقضای قرارداد بود لذا طبق مصوبه ستاد کرونا اقدام به افزایش 15 درصد برای شهرستانها رو انجام داده و مبلغ رو واریز کردیم و به مالک اطلاع دادیم به محض اینکه محل مناسب پیدا کنیم واحد رو تخلیه خواهیم کرد مالک جهت استفاده از مصوبه کرونا در 23 مهرماه اقدام به تغییر سند صوری بنام مادرشان رو انجام دادن و ما باید بعد از 2 ماه منزل رو تخلیه میکردیم که مصادف بود شرایط قرمز کرونایی و مبتلا شدن خودمان به کرونا که نهایتا طی دادخواستی که به شورای حل اختلاف داده بودن و در جلسه شرکت کردیم و با توجه به اینکه اعلام کردیم آمادگی تحویل ملک رو در تاریخ 10 اسفند داریم و تمامی قبوض فیش و گاز و شارژ را تسویه کردیم اجاره تا 10 اسفند که ساکن بودیم پرداخت شد آپارتمان رو رنگ آمیزی و تمیز و مرتب جهت تحویل آماده کردیم و طی اظهارنامه به موجر ابلاغ کردیم که جهت استرداد چک تخلیه و ودیعه و تحویل گرفتن آپارتمان اقدام کنن که وکیل ایشان در دادگاه بعد از اینکه ما واحد رو تخلیه کردیم اعلام کردن عجله ای برای گرفتن واحد ندارن و از استرداد چک و ودیعه خودداری کردن ما بلافاصله برای خودمان وکیل اختیار کردیم و ایشان اعلام داشتن با همین پرونده ای که موجر درخواست تخلیه دادن پرونده رو ادامه میدن که در رای صادره اینجانب محکوم به تخلیه شدم و در متن رای تشاره به استرداد چک شده ولی مبلغ رهن نه که وکیل درخواست رای اصلاحی دادن چون ما آپارتمان رو قبل از حکم تخلیه دادگاه تخلیه و طی اظهارنامه به ریس دادگاه و موجر اعلام کرده بودیم وکیل اینجانب درخواست تجدید نظر دادن و چون ما به پول رهن نیاز داشتیم از وکیلمان درخواست کردیم خودشان وساطتی موضوع رو حل کنن که متاسفانه موجر درخواستهای گوناگون از طرف وکیل خودشان دارند و درخواست اجرت المثل و ...میکنند. با این حال در این شرایط کرونایی و محدودیتها که مشکلات اقتصادی گریبانگیر اینجانب چگونه میتوانم ودیعه و چک خود رو و همچنین دیرکرد از بابت عدم استرداد ودیعه رو داشته باشم .
لازم‌ به ذکر هست اینجانب کلید رو تحویل ایشان ندادم چون طبق قانون تا ایشان ودیعه و چک تخلیه اینجانب رو عودت ندهند حق حبس دارم و تا آنجاییکه میدانم از زمانیکه طی اظهارنامه اعلام کردیم واحد رو در تاریخ ده اسفند تخلیه میکنیم و مدیر ساختمان نیز تخلیه رو تایید کردن آیا اجرت المثل شامل نخواهد شد .
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اولا اشتباه کردید که کلید را تحویل ندادید
شما باید کلید را تسلیم شورا نمایید و تامین دلیل مبنی بر تخلیه و تسلیم ملک نمایید و سپس دادخواست مطالبه مبلغ رهن و خسارت تاخیر تادیه و خسارات و هزینه دادرسی را مطرح نمایید و ..