مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس شخصی

سلام روز بخیر. من چند وقت پیش با یه اقای اشنا شدم و چند بار هم دیگر رو دیدیم البته بیرون این اقا اصرار داشتن که صیغه بخونن و من هم چون عذاب وجدان داشتم قبول کردم یک بار با این اقا به خونه دوستشون رفتیم و این اقا به زور با من رابطه برقرار کردن من اون روز متوجه نشدم که از من عکس و فیلم گرفتن بعد از اون روز کلا ارتباطم با این اقا رو قطع کردم و بلاکش کردم ولی دیشب باز به من پیام دادن و تهدید کردن که اگر باهاشون رابطه نداشته باشم تمام عکس ها و فیلم ها رو پخش میکنن من یه زن مطلقه هستم و از این میترسم که خانواده ام عکس ها رو ببینن ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. اگر فیلم و عکس گرفته بودن شما متوجه می شدین. به احتمال زیاد عکس و فیلمی در کار نیست و برای ادامه رابطه با شما این ادعا را می کنند. در هر حال اگر فیلم و عکسی داشتن و پخش کردن میتوانید شکایت کنید. جهت مشاوره حقوقی سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir