مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

به استناد سند ذمه ای بنده تعداد 500 عدد نیم سکه از همسرم طلبکار می باشم که بعد از گذشت چند سال از پرداخت بدهی استنکاف نمود که طی دادخواستی در شعبه حقوقی درخواست تعداد 450 عدد آن را نمودم که رای بدوی خوانده را محکوم به پرداخت 450 عدد سکه نمود . خوانده با اعتراض به رای و ارایه لایحه درخواست تقسیط بدهی را نمود و اقرار نمود که توانایی پرداخت کامل بدهی را ندارم که النهایه رای به پرداخت 50 عدد و ماهیانه دو نیم سکه صادر گردید . در مرحله بعد خوانده درخواست تجدید نظر خواهی نمود که دادگاه تجدیدنظر رای به 50 عدد و ماهیانه یک و نیم عدد صادر نموده . بعد از گذشت مدتی وکیل خوانده با حیله و نیرنگ و ارایه لایحه به دادگاه تجدید نظر و اصرا به اینکه سکه ها به عنوان مهریه بنده میباشد رای دادگاه تجدیدنظر را گرفته و تعداد سکه های بدهی را 25 عدد نموده اند و در آخر رای عنوان نموده اند با توجه به دستور ریاست قوه در خصوص تعدیل اقساط مهریه .... در صورتی که این فقط طلب بنده از خوانده به عنوان بدهی بوده و اصلا موضوع مهریه صرفا از طرف وکیل ایشان برای گمراهی دادگاه طرح گردیده و هیچگونه مستنداتی مبنی بر اینکه این سکه های بدهی از بابت مهریه باشد وجود ندارد . ضمنا طی حکم دادگاه و با صدور برگ جلب خوانده که متواری بود دستگیر و در حال حاضر در زندان می باشد . لذا تقاضامند است جهت جلوگیری از فرار ایشان از بدهی که به بنده دارد و ابطال رای تجدیدنظر در این خصوص راهنمایی فرمایید .

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اراء قطعی دادگاه قابل اعتراض و ابطال نمی باشند. با بررسی دقیق پرونده ممکن است بتوان اعاده ی دادرسی مطرح نمود البته این امر نیاز به مشاوره ی دقیق دارد.