مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسارمهریه

با سلام و احترام خدمت وکلا و حقوق دانان عزیز.
همسرم از طریق اجرای ثبت کل مهریه رو اجرا گذاشته است. متاسفانه هیچی به نام من نیست. با توجه به بخشنامه قوه قضائیه که از آبان 99 خانم ها برای مهریه باید اول از طریق ثبت درخواست بدهند. در صورتی که هیچ مالی پیدا نشد بعد از 6 ماه به زوجه نامه میدهند برود و از طریق دادگاه شکایت خودش رو پیش ببرد.
1. آیا الان بنده میتونم دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بزنم؟ اگر الان بزنم چه تاثیری در روند کار دارد؟
2. یا باید اول منتظر بشوم تا 6 ماه در اجرای ثبت بگذرد و هر وقت خانومم دادخواست مطالبه مهریه را از دادگاه دادند اون وقت دادخواست اعسار بزنم؟
به نظر شما برای این که وقت بیشتری داشته باشم که پول جور کنم برای پیش قسط مهریه تا نروم زندان، حالت دوم بهتر هست؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام.
1- خیر ابتدا باید محکومیت حاصل نمایید.
2- 2 ماه بعد از ثبت درخواست میتوانند نامه گرفته و به دادگاه مراجعه نمایند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.