مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشگاه اینترنتی

با سلام.
چندی قبل بنده یک کیس کامپیوتر از شرکت خریداری کرده ام اما با توجه به عدم مغایرت با مشخصات کالا پس از تماس های برقرار شده با شرکت کالا را پس فرستاده ام. شرکت پس از تحویل فک پلمپ دستگاه را بهانه کرده و حالا میخواهد کالای معیوب خود را برای بنده ارسال کند. بنده از طریق نماد الکترونیکی موضوع را پیگیری کرده ام ولی هر بار این شرکت در پاسخ بنده ادعایی متفاوت را مطرح کرده و از عودت مبلغ بنده خوداری کرده و علاوه بر تهدید بنده به دلیل شکایت از طریق ای نماد، مسئول شرکت با توهین و بی احترامی گفته بروید هر کجا که دلتان می واهد شکایت کنید. با توجه با ادعای های شرکت، مرجع اینماد موضوع پرونده بنده را به مراجع ذی صلاح ارسال کرده و پس از گذشت ده روز هیچ پاسخی دریافت نکرده ام. با توجه به اینکه پول بنده دست این شرکت است، آیا بنده میتوانم از طریق دادگاه اقدام به مسدود کردن درگاه بانکی و سایت این شرکت تا زمان حل پرونده کنم یا خیر؟ این کار توسط نماد باید انجام شود؟ ( لازم به ذکر است که این شرکت در مجموع تقرییا مدت یک ماه است که پول بنده را مصادره کرده است)

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری