مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف از اصلی به فرعی

سلام، وقت بخیر.
در حال حرکت بودم و از خیابان اصلی قصد ورود به کوچه را داشتم که از 500 متر قبل تر راهنما زدم.موتور سیکلت از سمت راست بدون چراغ اومد که سبقت بگیرد و با ماشین برخورد کرد. راکب موتور سوار گواهینامه نداشت و مشروبات الکلی مصرف کرده بود اما کارشناس راهنمایی من رو مقصر زده و گفته باید خسارت رو پرداخت کنم.طبق قانون و شرایط تصادف آیا من مقصر هستم.
تشکر.

پاسخ ها :

مقصر تصادف از اصلی به فرعی مقصر تصادف بدون گواهینامه مقصر تصادف تصادف