مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و جانبازی

با سلام و احترام، بنده سرباز سپاه هستم، در حین ماموریت با خودروی شخصی دچار تصادف شدم، استخوان تالوس مچ پای راست و قوزک داخل پای راست دچار خوردشدگی شدید شده است که الان پین گذاشتند، آیا غرامت و جانبازی شامل بنده میشود؟ چند درصد غرامت میدهند؟ با تشکر از همکاری شما

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام با اثبات اینکه سانحه در زمان انجام ماموریت شما واقع شده و مراجعه به کمیسیون با تاییدیه یگان مربوطه امکانپذیر هست