مشاوره حقوقی رایگان - حق شیفت کاری

سلام. من کارمند رسمی یک دستگاه اجرایی هستم که وقت اداری را باید سر کار باشیم ولی هر هفته 3 روز هم به عنوان شیفت کاری تا ساعت 7 صبح روز بعد میبایست در صورت بروز اتفاق در جاده ها مثلا ساعت 2 شب به محل حادثه بروم ولی در فیش و دریافتی من حقوقی برای این شیفت تعیین نشده است. همچنین به ما این گونه دستور داده اند تا در زمستان و روزها و شب های برفی میبایست در گردنه های برفگیر حضور داشته باشیم ولی باز هم هیچ حقوقی برای این کار هم تعریف نشده است. آیا با این که در مقابل آن حقوقی دریافت نمی کنیم باز هم مجبور به پیروی از شیفت ها و حضور در گردنه های خطرناک هستیم؟ لازم به توضیح است که مثلا رئیس اداره یک آیتم به عنوان مدیریت بحران در حکمش دارد و برخی کارمندان در اداره کل نیز چنین آیتمی دارند.

پاسخ ها :

سعید عابدیان

سعید عابدیان :

با سلام
حوزه تخصصی و فعالیت دعاوی ملکی و امور قراردادها هستند .لطفا با همکاران دیگر تماس بگیرید.