مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وراثت

سلام. فردی در خارج از کشور برای اثبات وراثت خویش در ایران از چه مدرک و اهرمی میتواند استفاده کند؟ وقتی کارت ملی و شناسنامه ایرانی ندارد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بدوا بایستی نسب خود را اثبات نمایید. مجموعا چند راه وجود دارد اما با توجه به اینکه پرسش خود را کامل مطرح ننموده اید و به عنوان نمونه وضعیت حیات و ممات والدین خود را مطرح نکرده اید امکان پاسخ گویی دقیق تر وجود ندارد.