مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده ملک برای مهریه

سلام. من فقط یک منزل دارم که زن من برای گرفتن مهریه اقدام کرده و من متوجه شدم که خونه ام رو میخواهند برای مهریه به مزایده بگذارند ولی کارشناسی گرفتم و اومد منزل رو نگاه کرد و قیمت در حد گرفتن یک آپارتمان نوشت. آیا باز هم خونه ام رو برای مهریه به مزایده میگذارند؟ شرایط که یک خونه باید داشته باشه تا مزایده بگذارند چی هست؟ خونه من قدیمی ساخت است و متراژ آن صد و چهل متر هست. چطوری میتونم نگذارم که خونه رو برای مهریه قرار بدهند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

خیر مستثنیات دین قابل بازداشت نیست باید اعتراض کنید

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب گرامی. یکی از مستثنیات دین در مهریه، منزل مسکونی است. اگر مرد تنها یک منزل مسکونی داشته باشد که در حال سکونت در آن باشد، امکان توقیف آن منزل مسکونی وجود نخواهد داشت اما اگر بیش از یک ملک داشته باشد سایر املاک آن برای وصول مهریه زن توقیف خواهند شد.