مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوجه در محضر برای طلاق

با سلام.
طبق طلاق توافقی دادگاه رای به طلاق داده است ولی زوجه عنوان می کند تا جهیزیه خود را نگیرد در محضر حاضر نمی شود. زوج در قبال سیاهه و هر چیز که جهیزیه را ثابت کند حاضر به استرداد است ولی متاسفانه از آن جا که زوجه سیاهه ای از جهیزیه خود ندارد اعتماد نمی کند و عنوان می کند اگر هر اثاثیه ای که من میگویم ندهید در محضر حاضر نمیشوم و آن قدر صبر میکنم تا زمان 3 ماه تمام شود و حکم باطل شود و مهریه و نفقه و ... را طلب می کنم و بعد دادخواست استرداد جهیزیه با تامین خواسته و هزینه های دادرسی میدهم.
1_ عدم استرداد جهیزیه میتواند اجازه عدم حضور در محضر به ایشان دهد؟
2_ دادخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته مانع از ثبت طلاق از طریق زوج نیست؟
3_ اقرار به این که زوج اعلام می کند طبق سیاهه جهیزیه را می دهد تایید خواسته زوجه برای اثبات جهیزیه از طرق دیگر نمیشود؟
4_ تکلیف زوج چیست بگوید طبق لیست میدهم یا نه چیزی دیگری بگوید؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

سلام در محضر نیازی به حضور زوجه نیست نامه از دادگاه بگیرید که سر دفتر به جای خانم امضا مینماید ربطی به استرداد و مسایل دیگر ندارد