مشاوره حقوقی رایگان - خودرو موروثی

با سلام.
سال 94 پدرم خودروی سوزکی ویتارا را در شهر شیراز طی یک قولنامه با حضور شاهدین خریداری نمود.
به دلیل مشکلات کاری و بیماری با یک وکالت کاری از فروشنده به خواهرم که در آن زمان دانشجوی شیراز بود تنها پلاک به نام خواهرم تعویض گردید و نقل و انتقال سند انجام نشد. ( به نام فروشنده باقی مانده است.)
سال 99 پس از فوت پدرم خواهرم با داشتن تنها برگ سبز به نام خودش ادعای دزدی خودرو توسط بنده را کرده است و ماشین را توقیف نمود و پرونده سرقت برای بنده تشکیل شده است.
1- قولنامه موجود است.
2- بیمه نامه ها از سال 94 به نام پدرم صادر شده اند.
3- فروشنده و شاهد قولنامه حاضر به شهادت هستند.
4- 5 شاهد حاضر به حضور در دادگاه و شهادت تصرف خودرو توسط پدر و مادرم از سال 94 هستند.
6- ته چک های ثمن معامله که از حساب پدرم به نام فروشنده صادر شده موجود است.
7- هیچ مدرک مکتوبی مبنی بر این که خودرو از جانب پدرم به خواهرم واگذار شده موجود نیست.
جهت اثبات مالکیت خودرو برای تمام وراث، فک پلاک و رد ادعای سرقت به چه صورت باید عمل کرد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

شما با در دست داشتن مدارک فوق و با استناد به شهادت شهود و ارایه گواهی حصروراثت دادخواست فک پلاک ، الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده صاحب سند و تمامی وراث با دستورموقت مبنی برتوقیف خودرو باید بدهید ، بهتره از کمک وکلای مجرب نیز بهره بگیرید