مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو

با سلام. برج 7 خودرویی خریده بودم و بنا به دلایلی برج 8 اون رو به اسم تمام رنگ فروختم و با هم به کارشناس رنگ مراجعه کردیم و کارشناس عیوب خودرو رو پیش من شفاهی به خریدار گفت ولی برگ مهر شده نداد و این که گفت سقف و ستون مال خودش هست و یک کم مشکل دارد ولی چپی نیست. قولنامه دستی تنظیم کردیم و داخل آن به آگاهی کامل خریدار از شرایط فنی و بدنه خودرو اشاره شده بود و اختیار فسخ هم در قرارداد نبود. سند زده شد و بعد از حدود 3 الی 4 ماه خریدار اظهارنامه فرستاد که خودرو چپی هست و مشکل دارد و درخواست فسخ کرد ولی چون برگ کارشناس ارائه نکرد توجهی نکردیم.
الان شکایت کرده و نظریه کارشناسی که گفته بدنه خودرو معیوب هست رو هم پیوست کرده است. ما هم قولنامه رو گم کردیم و خریدار یک برگه قولنامه دستی که فقط مشخصات و مبلغ قرارداد دارد رو از خودش نوشته و امضای من و حتی شاهدی که از طرف من بوده رو جعل کرده است و پیوست شکایت کرده. آیا حق فسخ دارد و این که بابت جعل قرارداد چی کار میتونیم بکنیم؟ در اون بازه زمانی یکی دو تا معامله خودرو هم داشتم چون ماشینم رو فروخته بودم و قولنامه های آن موجود هست که کاملا با این جعلی فرق داد و خودم تنظیم کرده بودم و این که اگر حکم به فسخ بدهند امکان دارد فرصت بدهند تا درخواست جلب ثالث بدهم و ماشین رو به کسی که از او خریدم برگردونم و هزینه رو اون پرداخت کند یا باید من بپردازم و بعدا از اون بگیرم؟
پیشاپیش ممنون از کمک شما

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر سند جعلی ارائه نموده می توانید در دادگاه ادعای جعل کنید