مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن سرقفلی بدون اجازه مالک

با سلام و درود خدمت وکلای زحمتکش
بنده یک مغازه را به صورت سرقفلی سال 98 واگذار کردم و در مبایعه نامه انتقال سرقفلی بنگاه این جمله ذکر شده:
چنانچه آقای خریدار بخواهد این مغازه را به فروش برساند اول باید با مالک مغازه آقای .......مشورت با امضا مالک به شخص دیگر واگذار نماید.

آقای خریدار الان دو سال هست که مغازه را بدون رضایت و امضای مالک به غیر اجاره داده است.
آیا مالک میتواند حکم تخلیه بگیرد؟
آیا بعد از حکم تخلیه قیمت سرقفلی نصف میشود؟
با سپاس از همکاری شما عزیزان

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

این عبارت مصداق غیر قابل انتقال بودن سرقفلی است و مالک حق تخلیه دارد . بله بهای سرقفلی نصف است