مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار بنچاق

بنچاق قدیمی مشاع تا چه حد در دادگاه در مقابل با استشهاد محلی جدید اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند مالکیت رسمی یا عادی دیگری موخر بر ان وجود نداشته باشد معتبر است و استشهادیه هم نیز میتواند دلیل یا تنها اماره باشد. البته بستگی به موضوع خواسته شما نیز دارد

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام بنچاق سندی است عادی که معمولا همراه با امضاء گواهان زمان معامله هست دادگاه از صاحبان وایادی و متصرفین ملک و گواهان معامله تحقیق خواهد کرد و استشهاد محلی بیشتر در مورد تصرفاتی که در ملک مورد نزاع وجود داشته است قابل استناد است