مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در حین خدمت سربازی

با سلام. بنده در سال 1396 در کلانتری در شاهین شهر در حال خدمت بودم که در اغتشاشات همان سال بر اثر برخورد سنگ به بینی و چشم مصدوم شدم. در حین خدمت که پرونده تشکیل شد و از صندوق وزارت دادگستری به تمام مصدومین به جز من دیه تعلق گرفت. به دلیل این که سرباز بودم و در ابلاغیه آمده که 31 نفر دیه تعلق گرفته به جز من که اعتراض نمودم و دوباره دادگاه حکم برائت به صندوق بیت المال داد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پیشنهاد میگنم از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید وکلیه ارای صادره دادگاه را بعنوان مستند به وکیل ارائه تا راهکار مناسب اتخاذ گردد