مشاوره حقوقی رایگان - بیماری روانی همسر

با سلام و احترام. از بدو شروع زندگی مشترک با همسرم متوجه شدم که نامبرده دارای سطح بالایی از خشونت و اضطراب بوده و مبتلا به بیماری وسواس می باشند و متعاقب آن اقدام به ضرب و شتم و تخریب وسایل منزل از قبیل تلویزیون، سینمای خانگی، مبل، لپ تاپ، تبلت و چندین فقره گوشی موبایل اینجانب نمود. پس از طرح شکایت از نامبرده از دادگاه درخواست نمودند تا سلامت روانی ایشان از طریق معاینات پزشکی قانونی مورد استعلام قرار گیرد.
پزشکی قانونی در پاسخ اعلام نمود زوجه دارای اختلال عمده روانی نمی باشد.
با توجه به پاسخ پزشکی قانونی منظور از اختلال عمده روانی چیست؟ آیا مصداقی بر عسر و حرج برای بنده می باشد تا ناشزه بودن همسرم را اثبات نمایم؟ باتشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
اگر در مهلت اعتراض به نظریه پزشکی قانونی می باشید بدان اعتراض نمایید.