مشاوره حقوقی رایگان - تمديد اجاره مسكن

سلام من مستاجر يک واحد مسكوني هستم قراردادم تا ٥ خردا هستش من اين قرادادو اسفند ٩٩ به مدت ٤ ماه تمديد كردم و ٣٠ ٪؜ هم كرايمو اضافه كرد الان مالك ميگه بايد تخليه كني من مهلت ٢/٣ ماهه خواستم قبول نكرده و ميگه ١ هفته تا ١٠ روز بيشتر مهلت نميدم منم موقعيتم اصلاً خوب نيست مشكلات زيادي دارم بايد چيكار كنم حتي گفتم دولت گفته تمديد بايد كنه باز قبول نكرده من اجاره بها رو چندروز ديرتر زدم ولي بدهكار نيستم چيكار ميتونم بكنم من ابلاغيه ستاد كرونا رو خوندم گفتم يا بايد برا فروش گذاشته باشه يا براي فرزندان يا خودش بخواد بشينه يا چند ماه اجاره رومزده باشي ميتونه جوابتون كنه ولي هيچكدوم از اينا نيست الانم ميخاد اجاره بده منم گفتم شما كه ميخايد اجاره بديد به من اجاره بديد تا چند ماهه ديگه كه منم مشكلاتم حل شه بازم با اينكه ٣ ماه پيش ٣٠/٣٥٪؜ اجاره رو زياد كرده من گفتم يه خورده ديگه ميزارم رو اجاره بازم قبول نكرد من بايد چيكار كنم كجا ميتونم برم كه يه مهلت چند ماهه بگيرم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه ستاد کرونا ، موجر مکلف به تمدید قرارداد اجاره مسکونی می باشد مگر در صورت شرایط خاص