مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد سرویس بهداشتی در انباری

سلام بنده یک انباری 30 متری در طبقه همکف دارم که در سند قید شده است و دارای دو پنجره و دو دیوار رو به خیابان است
1- آیا می توانم یک سرویس بهداشتی در انباری احداث نمایم ؟
2- آیا می توانم کاربری آن را به مسکونی تغییر دهم بدون آنکه از سند آپارتمان تفکیک گردد ؟
3- آیا می توانم درب انباری را از داخل پارکینگ ببندم و یک درب مجزا از داخل خیابان باز کنم بدون اینکه تغییر کاربری بدهم یا با تغییر کاربری ؟
با تشکر از وکلای محترم و مجرب

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درب بدون اجازه مالکین دیگر غیر ممکن است.
ولی سرویس بهداشتی اشکالی ندارد ولی تبدیل به مسکونی بدون اجازه بقیه مالکین نیز غیر ممکن است به هر حال اگر شهرداری متوجه موضوع بشه اقدام قانونی انجام میده