مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام و احترام
یکی از دوستانم سال 96 سرقفلی مغازه ای را از اینجانب که بنده مالک ملک آن میباشم طبق یک مبایعه نامه بنگاه خریداری نمود
که ایشون میخوان این مغازه را به اینجانب صلح نماید در واقع بابت کاری که اینجانب برایش انجام دادم میخواد این مغازه را به من هدیه بدهد
سوال اینجاست هیچ پولی رد و بدل نخواهد شد
چه قرارداد یا صلح نامه ای تنظیم شود که قانونی محکمه پسند باشد و بعدا هیچ ادعایی از طرف وارثین ایشون بر من وارد نشود
با تشکر از زحمات بی دریغ شما

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام صلح، بهتر است توسط یک وکیل قرارداد تنظیم و مفاد مورد نظر درج شود

عباسعلی اکبری

جناب آقای عباسعلی اکبری :

با سلام صلح نامه بدون مبلغ یا عوض قابل تنظیم است چنانچه با سند رسمی باشد بهتر است