مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی

باسلام
یکی از همسایه های ما در یک آپارتمان پنج واحدی مدتی است که واحد خود را اجاره داده است.
مالک کلید ورودی به ساختمان را دارد و هرچند وقت یکبار در حال گشت زدن در اماکن عمومی ساختمان دیده میشود.
الان مدتی است یکسری وسیله مستعمل را در گوشه انباری ساختمان جمع کرده.
ایشان حق چنین کاری را دارد؟
تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

تمام مشاعات محدوده مالکیت تمام واحدهاست و هیچ واحدی نمیتواند در قسمت مشاعات تصرفی بدون اذن سایرین داشته باشد