مشاوره حقوقی رایگان - ناشزگی

باسلام همسرم بیش از 2 سال منزل رو ترک کرده بدون عدز شرعی و قانونی زمان ترک شیشه منزل همسایه رو شکست و توهین کرد و رفت و طی مراحل دادگاهی محکوم شد. این تا اینجا حالا سوال ایشان درخواست اجرت المثل داد که دادگاه رد کرد و بعد تقاضای نفقه داد و همزمان منم تمکین دادم که دادگاه رای داد چنانچه منزل و وسیله زندگی محیا باشد خانم تمکین کنند و منم ماهی 350 هزار بدم خلاصه بعد از چند سال بلاخره من به دادگاه ثابت کردم مشکل نفقه ندارم و منزل و وسایل زندگی اماده است و دادگاه به همسرم گفته بیا برو مامور بگیر برو خونه ایشان امتناع کردند. با این وضعیت من میتونم ایشان رو ناشزه کنم یا خیر لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
درصورت عدم تمکین زوجه، نامبرده ناشزه محسوب و مستحق نفقه نخواهند بود