مشاوره حقوقی رایگان - اعسار رد مال طلاجات

بابت دزدی طلاجات محکوم به دوسال حبس و رد مال شدم. ماده 10را برای حبس بکار بردم و حبس 10ماه شد و 17روز به پایان حبس مونده. بابت رد مال اعسار بستم و دادگاه بدوی 20میلیون ماهی 2میلیون تایید کرد. شاکی که 306میلیون طلاجاتش ارزیابی شد تجدید نظر کرد و تجدید نظر کلا اعسار را رد کرد و حکم قطعی زد چگونه میتوان رسیدگی کرد و پیشنهاد شما چیست

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام ابتدا باید دلایل قبول و رد اعسار شما بررسی سپس اظهار نظر بشود ولی طرح دعوی اعسار محدودیت ندارد و شما میتوانید این دعوا را مطرح نمایید.