مشاوره حقوقی رایگان - بی اطلاعی از زمين های موروثی

سلام. میدانیم که اجدادمان زمین های بسیاری داشته اند و زمین ها نیز ثبت شده هستند. اما ما از محل زمین ها و وضعیت فعلی آن ها آگاهی نداریم.
برای استعلام از اداره ثبت و یا امور اراضی می گویند به حکم قانونی نیاز است. برای این مورد چه دادخواستی می توان داد؟

آیا میتوان دادخواست تقسیم ترکه پدر و مادرم را تقاضا کنم و از آن طریق پیگیری ها را انجام دهم؟
در صورت امکان، مثلا اگر تقاضای تقسیم ترکه پدرم را داشته باشم، آیا میتوانم استعلامات مربوط به اموال جد پدرم که تغییر مالک نداشته اند را هم از طریق همان دادخواست پیش ببرم یا نیاز به دادخواست برای تک تک اجداد به صورت جداگانه است؟

پاسخ ها :

استعلام زمین های ارثی استعلام اموال ارثی تحریر ترکه زمین ارثی ارث