مشاوره حقوقی رایگان - قذف

سلام و عرض ادب و وقت بخیر.
مادرم مقداری پول از خانومی طلبکار بود. بعد از مدت ها تماس و پیام که اغلب بی جواب میماند، مادر بنده با یکی از اقوام ایشان تماس گرفته و موضوع را عنوان کردند. شخص بدهکار از تماس مادرم خیلی عصبی و ناراحت شدند و تماس گرفتن با مادر بنده و شروع به اهانت کردند و به من و برادرم و پدرم لفظ (بی غیرت) رو نسبت دادن و به مادرم لفظ (حرومزاده).
من و برادرم و پدرم چون صدای گوشی روی بلندگو بود صدای این خانوم رو میشنیدیم. آیا ما به عنوان شاهد میتونیم پیگیری کنیم و از این خانوم بابت طرز صحبت کردنش (قذف و توهین) شکایت کنیم؟

ممنون بابت همه زحمات شما.

پاسخ ها :

شکایت قذف توهین تلفنی توهین قذف