مشاوره حقوقی رایگان - کمک هزینه به معلولین خدمتی و حق نگهداری

سلام و خسته نباشید 23 سال سنوات در ناجا دارم و معلول خدمتی هستم، رباط صلیبی و مینیسک هردو زانو حین خدمت دچار پارگی و جراحی کرده ام احکام شورای عالی پزشکی را که در این خصوص صادر شده هم دارم ، از طرفی حدود 10 سال است که دچار مشکل اعصاب و روان دوقطبی شدم ، سابقه بارها بستری دارم و حتی شوک هم گرفتم ، چه حقوقی به من و یا حق نگهداری به خانواده ام تعلق میگیره ؟
با تشکر فراوان