مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام من دوباربه دلیل مصرف مواد داخل خودرو دستگیر شدم و تحویل آگاهی دادن فقط یک شب بازداشت شدم جریمه ای نداشت ایا سوءپیشینه منفی هست یا مثبت محل کارم ازم درخواست کردن وضعیتم چی میشه ؟ ممنون جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی دادگاه صادر نشده باشد صرف بازداشت سوء پیشینه محسوب نمیشه حتی اگر حکم دادگاه هم باشه هر حکمی سوء پیشینه حساب نمیشه