مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین و پیدا شدن شخص مدعی

سلام، ما یه پیکان وانت به صورت قسطی خریدیم و بعد از چند ماه فروختیم، همه کارها رو قانونی و در دفترخانه انجام دادیم و سند زدیم و خریدار رفت شهر دیگری و تعویض پلاک انجام داد، حالا بعد از 30 ماه شخصی پیدا شده و مدعی است که ماشین مذکور در رهن ایشان بوده و حالا ما رو خواسته، به نظر میرسه اشتباهی در دفترخانه رخ داده یا نمی‌دونم ما همه کارهای قانونی رو انجام داده بودیم، نظر شما چیه و ما چه باید بکنیم آیا ما مجرم هستیم و فروش مال غیر کردیم یا نه، لطفا به ما راهنمایی بدید، متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین در رهن بود موقع تنظیم سند معلوم می شد و نمی توانستید سند بزنید