مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی . تهدید به بردن آبرو و اقدام به آن . تهمت

سلام خسته نباشید
بنده با یکی از کارفرمایان به مشکل خوردم
ایشون شروع به فحاشی به بنده کردن که اسکرین شات ها و فایل های صوتیش رو برای خودم فوروارد کردم اما اصل چت حذف شده
ایشون در اس ام اس . واتساپ . و یک سایت به بنده فحش های ناموسی دادن
و اسکرین شات صحبت هامون رو برای همکار های بنده و موسساتی که براشون کار میکنم فرستادن که آبروی بنده و موقعیت شغلی بنده رو به خطر بندازن
و همچنین به بنده تهمت سواستفاده از نام موسسات رو زدن

میخواستم بدونم آیا بنده میتونم از ایشون برای (فحاشی افشای حریم خصوصی و بردن آبرو و تهمت ناروا) شکایت کنم؟
آیا شکایت بنده به سرانجام خواهد رسید؟
و چه نوع شکایت هایی میتونم از ایشون بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با ارائه دلایل و مستندات خود از ایشان به اتهام فحاشی و استعمال الفاظ رکیک ،تهدید و افترا در دادسرای عمومی شکایت کنید و درصورتیکه دلایل کافی دراختیار داشته باشید ،حکم به محکومیت ایشان صادر خواهد شد .
موفق باشید