مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام خدمت شما من میخوام در نیروی انتظامی ثبت نام کنم اما یک عمو و دو عمه ام پرونده آیا در ثبت نام به مشکل بر میخورم من و پدر و مادرم پرونده ای نداریم برادر و خواهر هم ندارم اگر جواب منو بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام در استخدام نیروی انتظامی مراحل گزینش وجود دارد که مطمئناً نسبت به کلیه اعضای خانواده و اقرباء سببی و نسبی شما تحقیق به عمل می‌آید اگر پرونده آنها دارای حساسیت بالایی نباشد شما پذیرفته می شوید .اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید لطفاً تماس بگیرید