مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس و یا فریب در ازدواج

سلام ممنون از سایت خوبتان
حدود 50 روز هست ازدواج کردم و پسر ثبات شخصیتی ندارد و وسواس فکری شدید و... دارد و مشاوره ای هم قبل ازدواج رفته بوده و وقتی که به همان مشاوره مراجعه کردیم هردو مشاوره به ایشان گفت مگر خودت را درمان کردی که سراغ ازدواج رفتی ....

راهنمایی میخوام جهت طلاق و دریافت نفقه و مهریه

مشاوره هم ایشان پرونده داره و خودمم که مشاوره تایید کرده که ایشان روان پریش ، وسواس فکری و..... دارد را گواهی کرده و ادامه زندگی با این شخص را مردود دانسته.

سپاس بیکران
طاعات و عبادات شما مقبول حق

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما برای اقدام نیاز به وکیل دارید