مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام. اولین قتل سال 1400 برای خواهرم اتفاق افتاد. شوهرش که قاتل خواهرمه به قتل اعتراف کرده بازسازی صحنه انجام شده. اقرار به قتل کرده. اما در اظهاراتش گفته از مواد روان گردان استفاده کرده. ایا ممکنه به دلیل استفاده از مواد از اعدام فرار کنه. یا این حرفش در اجرای حکم تاثیری دارد

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
خیر .کسی که با علم و اطلاع به اینکه در نتیجه مصرف مواد روان گردان ممکن است حال طبیعی نداشته باشد و مرتکب قتل شود ، مسوول اعمال خود شناخته میشود .
موفق باشید